Фото без опису

Віру, надію, любов плекає у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

12 березня 2023 року, в приміщенні Келебердянського Будинку культури Ліплявської сільської ради відбувся благодійний концерт та ярмарка на підтримку Збройних Сил України.

В заході взяли участь аматорські та хореографічні колективи Келебердянського, Ліплявського, Сушківського Будинків культури та Прохорівського сільського клубу, самодіяльний вокальний колектив «Кришталеві роси» с. Ліпляве, а також гості села Литвинець - колектив «Литвинчаночка» Литвинецького Будинку культури Бобрицької сільської ради.

Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.

Кожна зібрана гривня з суми 25800 грн. буде використана на придбання квадрокоптера для 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, в якій несуть службу захисники Ліплявської громади.

Благодійний концерт в котре довів про небайдужість кожного з нас, що до потреб української армії, у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. А ще такий захід хоча б трішки поліпшив настрій, надихнув та надав сил на майбутню боротьбу проти агресора.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Цей день обов’язково буде! Ми віримо у нашу перемогу! Ми віримо у наші Збройні Сили України! Перемога обов’язково буде за нами, бо з нами Бог!