Фото без опису

16 березня у приміщенні Ліплявського ліцею під головуванням сільського голови Сергія Геращенка відбулось засідання 31 чергової сесії Ліплявської сільської ради.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 16 питань, взяли участь 18 депутатів сільської ради із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради та старости сіл громади. Сесійному  зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі  питання порядку денного.   

Перед початком засідання за участю депутатів, батьківського комітету КЗ «Ліплявський ліцей», першого заступника виконавчого директора МХП Юрія Мельника було обговорено питання  щодо забезпечення дітей та працівників  закладу освіти засобами колективного захисту - укриттям. Сільський голова Сергій Геращенко зазначив, що в першу чергу необхідно збудувати нове укриття, щоб уже з 1-го вересня школярі могли навчатися очно.

Юрій Мельник презентував план та напрямки здійснення шляхом будівництва швидкоспоруджуваних захисних споруд. У ході обговорення даного питання всі одностайно підтримали проект.

Робота сесії розпочалася із затвердження порядку денного.

Депутати заслухали звіт сільського голови про роботу Ліплявської сільської ради та її виконавчого комітету за 2022 рік.

Звітуючи про проведену роботу у 2022 році, сільський голова розповів про конкретну роботу кожного відділу апарату виконавчого комітету, про виконання бюджету за 2022 рік. Зупинився стосовно співпраці з Черкаською ОВА та РВА, інформував про плани на майбутнє. На завершення виступу дякував усім за плідну роботу, співпрацю та взаємопідтримку.

Зроблено чимало. Усі у минулому році переформатувались і спроектували усю свою роботу на формування надійного тилу ЗСУ. Попри усі виклики освітня, медична, соціальна та комунальна галузі працювали в звичайному режимі. Вдалося не лише утримати показники попереднього року, а й підвищити їх. Подяка кожному за щоденну працю, тому що звіт – це не про роботу однієї людини, а цілої команди.

Також депутати заслухали виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради за 2022 рік.

Наостанок депутати розглянули низку питань зі сфери земельних відносин і прийняли відповідні рішення.

Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.