Фото без опису

За нашу рідну Україну,

Що зберегли на всі віки -

Низький уклін і тричі "СЛАВА!"

Герої наші - захисники

День українського добровольця — молоде трагічне і героїчне свято, що відзначається в Україні 14 березня.

УКРАЇНСЬКІ ДОБРОВОЛЬЦІ… Люди виключно створені із любові до своєї рідної України. Вони - різні за віком, професією, залишивши сім’ї, роботу, стали на захист рідної держави. Вони, люди різного віку, які жили поряд з нами, працювали, були звичайними господарями. А сьогодні стали воїнами - Нашою надією, нашим щитом, нашим захистом.

Сьогодні про справжніх Патріотів, Героїв, про яких повинне знати й пам’ятати кожне покоління, про героїзм та мужність українських добровольців… День в Ліплявському ліцеї був насичений та цікавий: теплі зустрічі з Героями нашого часу, караоке-перерви, інформаційні хвилинки, уроки мужності, цікаві вікторини та філворди з нагоди свята українського духу незламності та боротьби – ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ.

Дорогі наші Герої! Немає слів, якими можна подякувати за Ваш подвиг! Але ви знайте, що щира дяка – у серці кожного з нас. Дякуємо вам за наше мирне життя!

У жалобі схиляємо голови перед воїнами світла, які віддали своє життя, боронячи рідну землю від російського агресора, їх подвиг неоціненний.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!