Фото без опису

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛІПЛЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Інформуємо вас, що сьогодні не вийшов приміський автобус рейс №102 за маршрутом Канів – Озерище.

Перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруту здійснювалось відповідно до Договору, термін якого закінчився у січні місяці 2023 року. Станом на сьогодні перевізнику у продовженні Договору перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Черкаською ОВА було відмовлено, в зв’язку з пропозицією взяти участь у конкурсі з визначення перевізника на перевезення пасажирів.

Також інформуємо, що для безперервного перевезення пасажирів нашої громади та для унеможливлення соціальної напруги серед жителів громади, виконавчий комітет Ліплявської сільської ради разом з перевізником ТОВ «М+М» направив листи до Черкаської обласної військової адміністрації, щодо продовження терміну дії Договору, оскільки саме Черкаська ОВА під час дії воєнного стану має повноваження щодо продовження таких Договорів.

Ми перепрошуємо за тимчасові незручності та прикладаємо всі зусилля для вирішення цього питання. Сподіваємось найближчим часом рейс Канів-Озерище відновить свою роботу, про що ми повідомимо додатково.

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради