Фото без опису

Позаду вже більше року війни на території України. З приходом весни, окрім боротьби з ворогом та внутрішнім вигоранням, з’явилася можливість виконання робіт на свіжому повітрі, а це найкращий метод відволіктися від буденності та подбати про навколишнє середовище. Попри воєнний стан, території населених пунктів нашої громади й надалі мають бути охайними та затишними. Час подбати про впорядкування клумб, газонів, санітарну очистку територій, парків, пам’ятників, дитячих майданчиків, зон відпочинку.

23 березня в Прохорівському старостинському окрузі розпочалося прибирання придорожніх смуг, яке здійснювалося працівниками Прохорівського старостинського округу, закладів культури сіл Сушки та Прохорівка та комунального підприємства «Добробут».

Також, 23 березня розпочато прибирання на сільському кладовищі с.Озерище та проведено вигрібання сухої трави та прибирання гілок на території прилеглої дороги при виїзді із села.

Ми закликаємо мешканців нашої громади та гостей поважати людську працю, а також берегти довкілля, відтак, не викидати сміття уздовж придорожніх смуг та не засмічувати узбіччя. Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Тож запрошуємо підприємців, трудові колективи установ, підприємств і організацій, небайдужих жителів та гостей Ліплявської громади до проведення благоустрою територій.

Весна – час нашій громаді квітнути.

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради