Шановні жителі громади, час збиратися на весняний благоустрій!

Цьогорічний місячник з благоустрою в громаді триватиме з 1 квітня до 1 травня, відповідно до рішення виконавчого комітету від   20.03.2023 № 23 «Про благоустрій населених пунктів Ліплявської сільської ради та підтримання належного санітарного стану​​​​​​».

Звертаємось до жителів та гостей громади, підприємців, трудових та шкільних колективів, давайте об’єднаємось довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін.

Всі заходи проводимо з урахуванням техніки безпеки та дбаючи в першу чергу за збереження життя та здоров’я учасників, тому що живемо і працюємо у воєнний час.

Керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, власникам торговельних об’єктів та бізнесу провести благоустрій підпорядкованих їм об’єктів, а також прилеглих територій.

Щоб принести користь суспільству, природі, рідному селу необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля будинку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою, які щодня підтримують порядок на вулицях, а й усі мешканці.

Об’єднання зусиль всіх небайдужих жителів на благо малої батьківщини має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного краю. Сподіваємось, що участь кожного у місячнику буде суттєвою і ми разом зробимо все можливе, щоб у нашій громаді всім жилося затишно і комфортно.

Зробимо громаду чистою!

 

 Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради