Фото без опису

         Жителі хутора Діброва, що знаходиться у с. Ліпляве, як ніхто інші знають, що таке, коли немає води. Особливо гостро це питання постає з настанням літа. Тому, для попередження можливих проблем із водопостачанням у майбутньому, депутат Ліплявської сільської ради  Людмила Харченко звернулася за допомогою до БО «БФ «МХП-Громаді».

Завдяки благодійникам вдалося придбати обладнання, труби та 2 водяні електронасоси, які забезпечать безперебійне водопостачання для жителів хутора Діброва. Вартість проєкту становить 37000 грн.

Впродовж місяця силами активних жителів хутора було проведено заміну водяного обладнання та налагоджено роботу місцевої водяної свердловини.

 

Дякуємо:

місцевим жителям Миколі Малашенку, Володимиру Наливайку, Павлу Хорошуну, Роману Сидоренку за проведені монтажні роботи та використання власного транспорту;

депутату Ліплявської сільської ради Тетяні Наливайко – за приготування смачних обідів;

працівникам Ліплявського лісництва Анатолію Тукаленку, Віталію Хлєбці – за допомогу у налаштуванні обладнання та всім, хто доклав зусиль до заміни водяних насосів.

Дякуємо директорці Благодійного фонду «МХП-Громаді» Тетяні Волочай, фахівцю із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП-Громаді» Віталію Очеретяному за злагоджену роботу, плідну співпрацю, розуміння та підтримку. Вкотре пересвідчуємось, що лише спільними зусиллями можна отримати бажаний позитивний результат.

 

                                                                Сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО