Фото без опису

Цьогоріч українці святкують Великдень в умовах війни: хтось в евакуації, хтось в бомбосховищах, хтось на передовій. Всіх нас об’єднує прагнення Перемоги і миру, віри у торжество справедливості.

Напередодні Великодня пройшло освячення пасок, які вже поїхали до наших захисників, в тому числі і до нашого земляка Валерія Ліхового, щоб там на передовій вони теж відчули піклування, як ми щодня відчуваємо їх захист.

Отець Сергій, настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ прочитав молитву "Отче наш", попросив у Всевишнього очистити нас від гріхів і благословити дари, які приготували для військових. освятив паски, а також окропив освяченою водою всіх присутніх. На завершення священник побажав, щоб ці пасхальні дари були на радість тим, хто їх отримає. Настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці переконаний, що Бог пошле нам перемогу після стількох страждань.

Великодні паски були закуплені за кошти працівників виконавчого комітету Ліплявської громади в кількості 100 штук. Піклування про захисників – це одне з головних наших завдань, адже всі ми розуміємо, що завдяки нашим Захисникам буде Перемога.  

Нам дуже хочеться, щоб Великдень асоціювався у нас зі святом Перемоги.

Щоб наші хлопці повернулись живими, щоб кожна пасочка стала для них оберегом.