Фото без опису

Протягом квітня у КЗ « Келебердянський ліцей» був проведений місячник екологічного виховання. Вся виховна робота була зорієнтована на формування в учнів любові  до природи та дбайливого ставлення до планети Земля.

Було проведено з 04.04.2023 по 10.04.2023 року у КЗ «Келебердянський ліцей» конкурс  плакатів на тему «Збережемо нашу Землю».  Проблема захисту природи з кожним роком стає все актуальнішою. Щодня люди забруднюють планету, не думаючи про те, які наслідки йдуть слідом за цим. Проблема забруднення навколишнього середовища є глобальною. Вчені давно б'ють на сполох і попереджають про екологічну катастрофу.  Кожна людина повинна дбати про планету Земля не лише в День захисту Землі, а щодня, щохвилини. Бережіть природу, і вона вам щедро віддячить своїми благами.

11.04.2023 у КЗ «Келебердянський ліцей» відбулося заняття, яке було спрямоване: навчити дітей правила поводження з вибухонебезпечними предметами . Наші учні взяли участь у проекті «Освітня програма з протидії мінній небезпеці» від БО  «Українська освітня платформа» та Дитячого фонду (ООН) UNICEF.

14.04.2023 у КЗ «Келебердянський ліцей» з метою виховання поваги до традицій свого народу, розширення та поглиблення знань дітей про Великодні свята, їх обереги і символи діти 5 і 6 класів взяли участь у майстер-класі, виготовлення великоднього дерева та вінка. Діти отримали багато позитивних емоцій.

26.04.2023р. проводиться день пам’яті Чорнобильскої трагедії. В цей день учні 7-11 класів нашого закладу підготували проєкти щодо наслідків цієї трагедії та як в майбутньому запобігти цьому. Для учнів 1-6 класів класні керівники та педагог організатор провели бесіди та відео уроки. Також в бібліотеці зроблено виставку фотоматеріалів «Чорнобильська палітра».

Фото без описуФото без опису