Фото без опису

Працівники СКП «Добробут», виконавчого комітету Ліплявської сільської ради, закладів освіти та культури  докладають чимало зусиль, щоб територія нашої громади була чистою та озелененою.

За ініціативи директора ТОВ НВФ УРОЖАЙ Олександра ВОСКОБОЙНІКА  та ГО «Патріоти рідного краю» ( Ю.Романча) і  фінансової підтримки БФ «МХП-Громаді» (директорка Тетяна Волочай) Ліплявська громада отримала безкоштовно 80 саджанців горіхів та ліщини  для висадження  за проектом «Посади дерево - зроби свою планету зеленою».

Наразі саджанці грецького горіха  та ліщини висаджено в центрі села Ліпляве біля ставка, на Хуторі Діброва біля дитячого майданчика, на території шкільного подвір'я біля Ліплявського ліцею працівники закладу освіти оновили шкільний сад, в с.Озерище біля адмінбудівлі та сільського клубу, в селі Прохорівка на території парку.

Висловлюємо щиру вдячність ТОВ НВФ «Урожай», БФ «МХП-Громаді», ПрАТ «Миронівська птахофабрика»,  ГО «Патріоти рідного краю» за надані саджанці. Кожне висаджене дерево чи кущ – це запорука чистого повітря, а отже – і нашого здоров’я. В подальшому посаджені сьогодні саджанці покращать нашу місцевість та нададуть особливу, неповторну красу нашого з вами рідного краю.