Фото без опису

Страшні звістки про втрату воїнів, на жаль, продовжують надходити і в нашу громаду. І кожна втрата до щему в серці…

Сьогодні в останню дорогу наша громада у невимовному горі проводжала свого Героя – 33-річного БЕРЕЗУ ВАДИМА ІВАНОВИЧА, уродженця села Ліпляве, водія 2 автомобільного відділення, 1 автомобільного взводу підвозу боєприпасів автомобільної роти, підвозу боєприпасів батальйону логістики військової частини А0281.

Він був надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у тяжку хвилину. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий син, чоловік, батько…

Вадим Береза боровся за волю і свободу нашої держави і щиро вірив у те, що Перемога вже скоро прийде на нашу землю.

Церемонія прощання розпочалось біля рідного будинку Героя.

Створивши живий коридор, на колінах, зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати прощалась громада зі своїм Героєм, який віддав своє життя за суверенітет, незалежність та цілісність України, залишаючись при цьому назавжди вірний військовій присязі.

Провели в останню дорогу Героя рідні, близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі Ліплявської громади. Жалобна хода пройшла від дому батьків захисника до місцевого кладовища, де поховали полеглого Героя з усіма почестями.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

Герої не вмирають!