Фото без опису

Конкурс вже кілька років поспіль проводить Фонд «МХП – Громаді» за підтримки бізнесу МХП – ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та ТОВ НВФ «Урожай»

Організатори повідомляють, що переможці отримають до 100 тис. грн. на втілення власних проєктів.

«Ми не зупиняємо підтримку локальних проєктів під час війни. Навпаки, зараз відновлення та розвиток громад є ще більш актуальними. Адже постійно з’являються нові виклики: від будівництва укриттів, установки генераторів до створення класів безпеки. Також усе більше заявок надходить від тих громад, які вже отримували гранти. Вони продовжують розвиватися. З них беруть приклад сусідні громади й також подаються на конкурс», – коментує Тетяна Волочай, директорка благодійного фонду «МХП-Громаді».

По Ліплявській громаді до числа переможних відібрано проєкт  «Енергетична безпека, привабливість та чистота в громаді  –  тепло та затишок закладам соціальної та комунальної сфери».  

Завдяки реалізації даного проєкту, громада придбає деревопереробну техніку для СКП «Добробут», а саме деревоподрібнюючу машину-щепоріз та промисловий дроворуб.

Використання даної техніки  дасть змогу громаді стати енергонезалежною.  Раціональне використання своїх природніх ресурсів та переробка  їх на паливо, зробить громаду більш привабливішою, охайною та екологічно чистою. Соціальні та комунальні заклади громади працюватимуть в нормативному тепловому режимі  зустрічаючи своїх працівників та користувачів послуг теплом та затишком.

То ж вперед до здійснення задуманого!