Фото без опису

Загальнодержавний соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” об'єднує мешканців громади різного віку, популяризує активний спосіб життя. Він входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

         Мета – популяризувати спорт та залучати до оздоровчої рухової активності усі категорії громадян. Це можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку.Завдяки цьому проекту люди зможуть поправити своє самопочуття, знайти друзів за інтересами та гарно провести час в компанії.

         На території Ліплявської громади  з 3 липня 2023 року працює проект “Активні  парки-локації здорової України”  координатором якої є Осауленко Маргарита Вікторівна. Ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до тренувань на свіжому повітрі. Долучайтеся до активного способу життя!

          Щопонеділка на сторінках Facebook (Маргарита Осауленко Активні парки Ліплявська ТГ), Instagram ( actyvni_parky_lipl ) , Tiktok (actyvni_parky_lipl)   буде анонсуватися програма на кожен тиждень по Ліплявській громаді , а також звіт після проведення кожного тренування.

Наше гасло Спорт для всіх Чекаємо на Вас!

 

 

Маргарита Осауленко,  

координатор спортивних майданчиків