Фото без опису 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛІПЛЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

28 липня 2023 року ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Української Державності та доленосну подію в історії України – День хрещення Київської Русі - України.

Це благословенне свято ми відзначаємо у день памяті Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняття Хрещення Київської Русі. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави.

Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи.

Україна, сьогодні, виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини.

Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об’єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

Об’єднаймося усі навколо спільної мети – процвітання України і громади, хто живе на її землі!

 

У цей урочистий день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, добробуту, міцного здоров’я на довгі, мирні і щасливі роки.

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Україна була, є і буде!

З Днем Української Державності!

 

З повагою – сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО