Фото без опису

Сьогодні  у нас усіх одна біда - війна. Наша країна втрачає кращих своїх синів та дочок, які захищають нас у війні з ворогом - російською федерацією. Український народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми могли жити…

На жаль, знову наша громада у глибокій скорботі…

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув наш Захисник – житель нашої громади з села Ліпляве – Халимоненко Максим Анатолійович.

Максим Халимоненко загинув під час виконання бойового завдання під Авдіївкою 1 серпня ц.р. Йому було 38 років. Тепер він у Небесному Війську та буде тримати мирне небо.

У Героя залишились мама.

Наш Герой, який поклав життя за вранішнє сонце і українське небо над нами, сьогодні біля своєї домівки востаннє. Попрощатися з вбитим російськими засланцями захисником України прийшло багато людей. Прийшли всі, хто вважав за свій обов’язок подякувати та віддати шану Героєві. Похоронили захисника на місцевому кладовищі з військовими почестями.

Пам’ять героя було вшановано хвилиною мовчання.

Ворог нещадний та жорстокий…

Ліплявська громада сумує за загиблим Героєм, розділяючи біль та втрату з родиною.

Ніколи не пробачимо росії непоправних втрат! Переможемо! Помстимося!

Вічна слава і вічний спокій Герою...