Фото без опису

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневою конференцією педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

І цьогоріч  22 серпня 2023 року в приміщенні комунального закладу «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Ліплявської сільської територіальної громади.

В умовах нових реалій, коли росія намагається безжально знищити українську культуру, руйнує міста та села, завдання закладів освіти – забезпечити гідне, патріотичне, однак безпечне навчання.

З привітальним словом до педагогів звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна П'ясецька.

Виступи учасників були присвячені визначенню завдань, що стоять перед освітянами у 2023-2024 навчальному році.

На цьогорічній конференції акцент було зроблено на впровадження освітньої реформи НУШ, її реалії та виклики, наступності в роботі дошкільної та початкової ланок, впровадженню інноваційних технологій, сучасному розвивальному середовищу. Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки.

Під час заходу відбулося нагородження працівників закладів освіти, чию працю за підсумками 2022-2023 навчального року визнано найбільш результативною.

Головна мета – продовжувати створювати таку школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Вдалого та успішного  НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!