Фото без опису

Шановні освітяни, дорогі учні, студенти, батьки Ліплявської громади!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

Цьогоріч шкільна родина нашої громади поповниться 30 першокласниками, які в перше в житті переступили поріг школи. Їм найважче буде відкрити для себе довгий, але надзвичайно цікавий та дивовижний шлях нових знань.

Не менш важливий цей день і для 35 майбутніх випускників, яким цього року доведеться обирати свій професійний напрямок у житті. Цей навчальний рік стане останнім для них.

Висловлюю слова подяки за щоденну напружену працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Щастя вам та  міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Бажаю вчителям і дітям, щоб навчальний рік пройшов у мирній спокійній атмосфері. Нехай він не буде затьмарений поганими новинами. А подарує багато хороших емоцій, зробить кожного учня мудрішим і дорослішим.

Будьмо сильними! Будьмо успішними! Будьмо разом!

 

З повагою – сільський голова Сергій Геращенко