Фото без опису

24 вересня в Келебердянському сільському будинку культури відбувся благодійний концерт «Україна – це ми!» з нагоди Дня захисників та захисниць України та на підтримку наших мужніх земляків, які сьогодні боронять Україну.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять односельчан та всіх воїнів, які віддали своє життя за Україну.

Таланти Ліплявської та Степанецької громад об’єдналися в благодійному концерті. Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів.

Із вступним словом виступив сільський голова Сергій Геращенко. «Добрі справи об’єднують та згуртовують людей, надто у такий тяжкий для нашої країни час. Це доведено неодноразово жителями нашої громади. Тільки разом, спільно, впевненими кроками продовжуємо допомагати нашим захисникам, тримаючи кожен на своєму місці свій фронт та наближаючи нашу перемогу.», – звернувся до присутніх сільський голова Сергій Геращенко. Подякував жителям громади, художнім колективам та Степанецькому сільському голові Олександру Яременку за співпрацю, підтримку та розуміння в такий нелегкий час.

Упродовж концерту  вдалося зібрати 10 785 грн. 1875 з них благодійні внески Алли Буслі та жителів громади, 1650 - від учасників Степанецької громади.

Зібрані кошти передані 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, де служать наші земляки, на придбання квадроцикла для евакуації поранених побратимів.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи, в чиїх серцях кипить любов до України! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні!