Фото без опису

Напередодні Міжнародного дня похилого віку відбулось засідання клубу «Берегиня» на тему «Щасливих літ нехай зозуля, ще нам багато накує» 28 вересня.

Бібліотекар Галина Загребельна розповіла, що день осіб похилого віку проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня. В Україні цей день відзначають з 1991 року.

Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв'язку та розуміння поколінь...

Учасники засідання поділились своїм життєвим досвідом після виходу на пенсію. Головне сказали: говорять, що людина старіє тим повільніше, чим інтенсивніше робота її душі.

Якщо в зрілому віці у людини залишаються цікаві справи, то старість можна уникнути. І не так важливо, які це справи - вокального ансамблю, де людина одержує позитивні емоції, чи гурток крою та шиття або робота за спеціальністю.

Головне одержувати задоволення від кожного дня. Людина молода до того часу, поки уміє радіти життю. Бережіть здоров'я своє та своїх близьких, адже це найцінніший дар. По закінченню пили запашний чай з цукерками та печивом. З гарним настроєм і зарядом оптимізму покидали приміщення бібліотеки.

Фото без опису