Фото без опису

Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України!

Мужність, героїзм, самовідданість захисників і захисниць України – неоціненні. Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди будуть нагадувати нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.

Це свято символізує любов і шану людей до оборонців рідної землі. І не дарма цей день був обраний для вшанування захисників і захисниць України, адже сьогодні особливий День для українців - свято Пресвятої Покрови – єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Для нас нинішніх важливо, щоб пам’ять лишалася живою, аби не розгубити усвідомлення ціни, яку сплачено за власну незалежність.

Шановні захисники та захисниці! Дякуємо Вам за відданість Україні та її народу! Бажаємо міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Нехай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою - сільський голова Сергій Геращенко,

виконавчий комітет та депутатський корпус Ліплявської сільської ради