Фото без опису

20 жовтня 2023 року відбулось чергове засідання оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Ліплявської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року під головуванням сільського голови Сергія Геращенка.

На засіданні були присутні директори навчальних закладів, сільських будинків культури, завідуючі ФАПів та інші члени штабу.

Під час засідання обговорено питання проведення робіт із забезпечення запасів дров та паливно-мастильних матеріалів на опалювальний період, проведення поточних ремонтів котелень, порядок погодження актів готовності котелень до опалювального сезону. Сергієм Геращенком доручено чітко дотримуватись виконання затвердженого Плану заходів по підготовці до чергового опалювального сезону.

Фото без опису

Наголошувалося, що обов’язково необхідно передбачити переведення закладів, установ на альтернативні джерела живлення на випадок ворожої атаки на енергетичну систему країни. «Рік буде не кращий і не легший. Тому треба бути готовими до всіх викликів» - підсумували на засіданні.