Фото без опису

Традиційно, у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. У Ліплявській громаді, напередодні свята, сільський голова Сергій Геращенко привітав колектив комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ліплявської сільської ради», працівників відділу охорони здоров’я та соціального захисту Ліплявської сільської ради з професійним святом.

 «Соціальний працівник — це не тільки професія, це передусім покликання. Всі ми знаємо, що найважча робота — це робота з людьми. Адже кожен має різний характер, настрій, думки. Вам доводиться з ними працювати, надавати консультації так, щоб люди розуміли, що їм допомогли. Війна, яка триває в нашій країні, позначилася й на вашій роботі. Та ви гідно справляєтесь з новими викликами, які постали перед вами з початком повномасштабного вторгнення. Ви — люди з великим і добрим серцем», – зазначив сільський голова та подякував працівникам за їх роботу, за готовність і бажання допомагати ближньому, за щоденну невтомну працю. Побажав усім світлого мирного майбутнього та якнайшвидшої перемоги над ворогом.

З нагоди свята за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків працівників Центру надання соціальних послуг відзначили грамотами Ліплявської сільської ради.