Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

У цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла, адже, основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття.

З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, війна звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань. Ви робите все можливе і вирішуєте найгостріші та найболючіші проблеми громадян, утверджуючи злагоду і спокій в громаді, даючи надію на краще життя, пропускаючи через себе чужий біль і чужі проблеми. Людяність, милосердя і доброта – це про вас шановні працівники соціальної сфери. Сьогодні на ваші плечі лягла непроста відповідальність про одиноких людей похилого віку, переселенців, яким потрібен захист. Кожен з них потребує особливої уваги та підтримки, розуміння.

Висловлюємо слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя, високі професійні здібності.

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів, миру, і нехай добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею!

 

З повагою – сільський голова Сергій Геращенко,

виконавчий комітет та депутатський корпус Ліплявської сільської ради