Фото без опису

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю, всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну організаційно-масову роботу.

Щоденною кропіткою працею працівників бібліотек, будинків культури, сільських клубів, музикантів, майстрів сцени, представників творчої молоді і дитячої художньої самодіяльності невтомно плекається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

8 листопада 2023 напередодні відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у Ліплявській громаді вітали працівників культури, висловили найщиріші слова вдячності за їх важливу, самовіддану та сповнену творчого неспокою працю, побажавши кожному з них міцного здоров’я, теплоти у серці, щастя, благополуччя, творчих успіхів та відзначили грамотами і подяками представників закладів культури за сумлінну творчу працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток культури Ліплявської громади.

Щиро вітаємо вас, шановні представники культури та майстри народного мистецтва! Дякуємо вам за вашу працю, безперервний творчий пошук, за високі мистецькі здобутки. Саме ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до багатих витоків української культури, навчаєте бачити в ній все саме найкраще і цінне. Цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток культури громади!

Бажаємо вам невичерпного оптимізму, потужної енергії, втілення в життя своїх приголомшливих ідей та напрацювань. Міцного всім здоров’я, мирного неба над головою та Перемоги Україні. Нехай кожен день вашого життя дарує творче натхнення та життєві успіхи, людську вдячність за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Зі святом Вас!