Фото без опису

Не висихають сльози матерів, дружин, дітей. Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, татусів. Звістки чорними воронами летять у нашу громаду.

Занадто високу ціну платимо за право бути вільними українцями в своїй Україні. Кожен визволений метр землі – просочений кров’ю найкращих Українців!

Сьогодні в останню земну дорогу наша громада проводжала свого Героя – 39-річного СПОДАРИКА ПЕТРА БОРИСОВИЧА, уродженця села Сушки.

2014 рік змінив його життя зі звичного, мирного - на тривожне, сповнене небезпек, воєнне. Петро став військовим і проходив службу у зоні АТО.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він був призваний на військову службу за загальною мобілізацією 05 березня 2022 року. Загинув 09 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівська Харківської області.

Щоразу важко прощатися із нашими Захисниками. Уся Ліплявська громада низько схиляє голови перед світлою пам’яттю воїна та висловлює щирі співчуття рідним.

Петро був надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у важку хвилину. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий син, чоловік, батько, брат.

Церемонія прощання розпочалась біля рідного будинку Героя.

Створивши живий коридор, на колінах, зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати прощалась громада зі своїм Героєм, який віддав своє життя за суверенітет, незалежність та цілісність України, залишаючись при цьому назавжди вірний військовій присязі.

Провели в останню дорогу Героя рідні, близькі, знайомі та жителі Ліплявської громади.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким.

Герої не вмирають!