Фото без опису

17 листопада 2023 року відбувся Чемпіонат Черкаської області з шахів та шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти у м.Сміла.

У Чемпіонаті від Ліплявської громади брали участь учні з Ліплявського ліцею - Тутаров Ростислав та Тутарова Каріна (шахмати), з Келебердянського ліцею - Головонов Владислав та Воропай Влада (шашки).

Чемпіонат складався з 7 турнірів, в яких учні грали по одній партії з кожним гравцем. Конкуренція була велика, адже участь брали 18 територіальних громад.

За результатами турнірів у Чемпіонаті Черкаської області з шашок серед учнів ЗЗСО у 2023 році була нагороджена Дипломом Воропай Владислава за ІІІ місце серед дівчат у грі в шашки.

Дуже дякуємо учням, які приймали участь та достойно представили Ліплявську громаду та свої заклади освіти, а також показали свій рівень знань у грі в шахи та шашки.

Пишаємося нашими розумними дітьми та бажаємо, щоб цей досвід став для них початком нових злетів. Дякуємо нашим захисникам за змогу розвивати наших дітей. Слава Україні! Героям Слава!