Фото без опису

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою заінтересованих сторін повідомляємо, що 01.12.2023 року відбудеться стратегічна сесія з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ліплявської сільської територіальної громади.

Стратегічна сесія розпочнеться о 10.30 годині.

Місце проведення – адміністративна будівля, вул. Центральна, 2, с.Ліпляве.

Стратегічна сесія – обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Також інформуємо, що до участі в стратегічній сесії запрошуються всі заінтересовані сторони в розвитку Ліплявської сільської територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територій, в тому числі ключові спільноти громади, представники органів місцевого самоврядування, громадські організації, підприємства та установи різних форм власності, інвестори.

Відповідальна особа – начальник відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Володимир МИНЕНКО; контактний телефон: (093) 091-66-46.

 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради

Фото без опису