Фото без опису

Щороку 3 грудня українське суспільство відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день покликаний привернути увагу до проблем людей з особливими потребами та нагадати людству про його обов’язок виявляти турботу та милосердя до менш захищеної частини суспільства.

Працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ліплявської сільської ради» піклуються, підтримують та переймаються проблемами  людей з обмеженими можливостями щоденно і в цей день не залишили їх без уваги.  Отримавши  благодійну  допомогу у вигляді засобів для чистки та прибирання помешкання від ТОВ «Ергопак» соціальними робітниками було передано 123 набори підопічним відділення соціальної допомоги вдома.

Керівництво комунального закладу висловлює вдячність  директору ТОВ «Ергопак» Олександру ШАЦЬКИХ за небайдужість і підтримку осіб з інвалідністю та людей похилого віку. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.  Сподіваємося  на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки особливо вразливих верств населення нашої громади.