Фото без опису

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.  

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.  

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я  не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують допомоги і уваги. Тож дякуємо всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні. 

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність ваші плани та задуми!