Фото без опису

Сьогодні, 5 грудня, Україна та весь світ відзначає День волонтера – людини, без якої не може існувати жодне суспільство.

Для нашої країни слово «волонтер» несе в собі набагато більше значення, ніж просто людина, яка добровільно та безкорисно виконує важливу суспільну діяльність.

Український волонтерський рух — унікальний, адже майже кожен четвертий українець у своєму житті мав досвід волонтерства. Ми пам’ятаємо, що 90 відсотків із цієї чверті стали волонтерами в непросту годину… Справжній волонтерський рух зароджувався ще на Майдані, під час подій Революції Гідності, і найбільшої потужності набув у війні з російською федерацією. Коли буквально в кожній родині, в кожному будинку і дворі, на кожній вулиці і на кожному підприємстві був волонтер.

В умовах сьогодення саме ви, дорогі волонтери, створили ефективну систему допомоги військовим Збройних сил України та переселенцям, які через війну змушені були покинути домівки. Попри усі труднощі, які Українській державі доводиться долати, вражає ваша згуртованість, патріотизм та небайдужість.

Шановні волонтери! Прийміть вітання з нагоди свята та сердечно дякуємо вам за бажання приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ.

Щиро дякуємо усім, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою та наближає нашу ПЕРЕМОГУ.

Слава Україні!

 

З повагою сільський голова Сергій Геращенко, виконавчий комітет та депутатський корпус Ліплявської сільської ради