Фото без опису

Допомога ближньому – це те, що закладено в генетичному коді українців.

В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець – це й наші неймовірні здобовачі освіти, батьки, вчителі… Українські люди, як ніхто інший, знають про волонтерство все!

Плести маскувальні сітки, виготовляти окопні свічки, організувати благодійні ярмарки, купувати бронежилети, дрони та тепловізори, готувати смаколики для захисників....

 це лише частинка того, що ми можемо зробити, і чим щодня займаються українські волонтери.

Цього разу у КЗ «Ліплявський ліцей» проведена масштабна благодійна акція "Солодощі для захисників", до якої долучився кожен учень та передав не лише корисну продукцію, а й слова вдячності та підтримки нашим захисникам.

Дякуємо всім, хто допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу!

Бажаємо усім нам невичерпної енергії, впевненості, наснаги у нелегкій, але дуже потрібній роботі!

Разом до перемоги!

 

Р.S. Символічно, що Україна – єдина країна у світі, де Міжнародний день волонтерів припав на переддень свята Збройних Сил України, що відзначається 6 грудня. Адже наші волонтери та Збройні Сили - єдині у прагненні зробити все можливе і неможливе, аби якнайшвидше здобути Перемогу!

 

Леся Джуриленко, педагог-організатор КЗ «Ліплявський ліцей»