Фото без опису

22 грудня в селі Келеберда відбулася моніторингова зустріч та підведення підсумків по відкриттю проєкту «Енергетична безпека, привабливість та чистота в громаді – тепло та затишок закладам соціальної та комунальної сфери» реалізованого за фінансової підтримки Фонд "МХП-Громаді" та Ліплявської громади у межах конкурсу соціальних ініціатив #ЧасДіятиУкраїно ! #ЧасДіятиКанівщино !

На заході були присутні: секретар Ліплявської сільської ради Ніна ГОЛУБ, менеджер соціальних проєктів регіонального відділення БФ «МХП-Громаді» Олександр ШПИЛЬ, директор СКП «Добробут» Василь НЕРОДА, староста Келебердянського старостату Надія САВЧЕНКО, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Валентина ІВАНОВА - автор проєкту, та працівники СКП «Добробут».

Працівники СКП «Добробут» презентували та продемонстрували в роботі придбане згідно проєкту обладнання, а саме деревоподрібнюючу машину - Щепоріз 4М130-ТР та промисловий дроворуб - Колун гідравлічний КГ-600Б.

Втілення проєкту дозволить підвищити енергоощадність в усіх секторах громади, оптимізувати споживання паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами та зменшити витрати на їх придбання, що в свою чергу підвищить рівень комфорту та поліпшить умови перебування жителів громади в навчальних та медичних закладах, закладах культури та соціального захисту населення.

СПІЛЬНО можливо досягти значно БІЛЬШЕ!!!

СПІВПРАЦЯ це шлях до здійснення МРІЙ!!!