Фото без опису

Перед початком чергової 39-ї сесії Ліплявської сільської ради, командир військової частини А4699 Збройних сил України, вручив Подяку виконавчому комітету Ліплявської сільської ради та її голові Сергію ГЕРАЩЕНКУ за вагомий внесок у підвищення боєздатності військової частини та майбутню перемогу України у війні за незалежність.

Командування та особовий склад військової частини висловлюють слова щирої вдячності за вагомий вклад в спільну Перемогу, активну громадську позицію, патріотизм та любов до України.

Сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО в свою чергу подякував усім воїнам військової частини А4699 за захист України, а також членам виконавчого комітету за розуміння і підтримку важливих рішень для наближення перемоги.

«Продовжуймо й надалі підтримувати наших воїнів і хто чим може долучатися до придбання необхідних речей на передову», – наголосив сільський голова.

Низький уклін та щира людська вдячність Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, які захищають рідну землю від ворога та майбутнє наших дітей.

Слава Україні! Слава її Героям!