Фото без опису

За вікном зима і з кожним днем стає все холодніше. Особливо холодно в окопах на передовій. Наші захисники і захисниці мерзнуть. Зігріти їх - для кожного з нас зараз єдине, що має значення.

У Келебердянському старостинському окрузі від самого початку війни регулярно проводяться різні акції для того, щоб подарувати воїнам тепло рідного дому. Члени Клубу за інтересами та художнього колективу «Перлина» активно працюють, виготовляючи різні речі для передачі захисникам на бойові позиції.

На сьогодні майстринями виготовлено 17 розпалювачів для буржуйок і вогнищ, які найближчим часом передадуть у зону бойових дій для військових 47 бригади, які зі зброєю у руках захищають цілісність та незалежність України.

Також майстринями та учнями Келебердянського ліцею виготовлено близько 100 баночок окопних свічок, які також скоро поїдуть на передову до наших воїнів.

Не всі можуть захищати країну зі зброєю в руках, але точно всі можуть надати допомогу.

Щиро дякуємо всім, хто наближає перемогу на своїх фронтах, за вашу небайдужість, за те, що при першій потребі ви неодмінно відгукуєтеся та посильно допомагаєте військовослужбовцям.

Разом до Перемоги!