Фото без опису

Спорт – це внесок у дозвілля та ментальне здоровʼя нашого молодого покоління. В Україні стартував загальнонаціональний проєкт фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Проєкт реалізується за ініціативи Президента України.  

Його мета – збільшити кількість школярів, які займаються спортом, сприяти формуванню лідерських якостей через спорт та можливість самовиразитися. І, що важливо в наші часи, спорт – це психосоціальна підтримка дітей під час війни. 

Спочатку через ковід, а потім через повномасштабне вторгнення росії діти були вимушені звести до мінімуму своє активне життя, спілкування з друзями та однолітками.

У межах проєкту пройдуть змагання з п’яти видів спорту, зокрема з баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черліденгу. Змагання пройдуть на рівні школи, району, області та України. Це допоможе згуртувати підлітків та  сформувати у них командний дух. Всі заходи відбуватимуться з урахуванням безпекових норм.

Наразі, у Келебердянському та Ліплявському ліцеях не гають часу і вже активно тренуються до змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»! Хлопці і дівчата розпочали підготовку до ІІ етапу змагань із баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черліденгу та з нетерпінням чекають змагань.