Фото без опису

30 січня відбулося пленарне засідання 40 позачергової сесії Ліплявської сільської ради восьмого скликання, під час якого було розглянуто 25 питань.

У роботі сесії взяли участь 14 депутатів сільської ради із 21, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ та старости сіл громади.

Заслухавши детальну доповідь начальника фінансового відділу, депутати внесли зміни до бюджету Ліплявської сільської ради на 2024 рік.

На засіданні також підтримали зміни до «Програми підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок агресії російської федерації на 2023-2025 роки».

У ході пленарного  засідання сесії депутатський корпус, заслухавши доповідь  начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури одностайно підтримав відкриття групи продовженого дня в КЗ «Келебердянський ліцей».

Також, депутати розглянули та погодили питання передачі майна в безоплатне користування Ліплявському СКП «Добробут», передачу матеріальних  цінностей Черкаському батальйону територіальної оборони та внесення змін до постійної комісії сільської ради.

Значну увагу приділили депутати земельним питанням. Було погоджено та затверджено технічну документацію щодо поділу та об’єднання земельних ділянок; затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передача у власність земельних ділянок, затверджено проекти землеустрою зі зміни цільового призначення земельних ділянок з подальшою передачею їх в користування на умовах оренди, затверджено проекти землеустрою щодо проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.  

З усіх винесених на розгляд питань були прийнятті відповідні рішення. Пленарне засідання сесії пройшло конструктивно, змістовно та злагоджено. Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

 

 

  

 .