Фото без опису

Цьогорічний місячник з благоустрою в громаді триватиме з 1 квітня до 1 травня, відповідно до рішення виконавчого комітету від 25.03.2024 № 15 «Про благоустрій населених пунктів Ліплявської сільської ради та підтримання належного санітарного стану​​​​​​».

Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів громади, підприємців, громадські організації, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін.

Всі заходи проводимо з урахуванням техніки безпеки та дбаючи в першу чергу за збереження життя та здоров’я учасників, тому що живемо і працюємо у воєнний час.

Керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, власникам торговельних об’єктів та бізнесу провести благоустрій підпорядкованих їм об’єктів, а також прилеглих територій.

Турбота про чистоту й благоустрій населеного пункту, справа кожного мешканця, особливо в ці весняні дні. Кожен з нас має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть, організатором невеликої акції там де проживає, чи працює. У власному дворику і за його межами, на вулиці біля під’їзду будинку чи установи можна організувати прибирання території, висадити кущі, дерева, квіти. Зокрема, показати на власному прикладі дітям потребу дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон.

Отже, якщо ви хочете зробити свій внесок у благоустрій населених пунктів нашої Ліплявської громади, не зволікайте і долучайтеся до роботи над цією важливою справою. Разом ми зможемо створити комфортну та затишну атмосферу для нашого спільного життя.

Зробимо громаду чистою!