Фото без опису

Заклади загальної середньої освіти Ліплявської та Бобрицької громад 29 березня завершили ІІ етап проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»  змаганням  із черліденгу, яке було проведено на базі Ліплявського ліцею.

Черліденг - це вид спорту, що поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастика, акробатика).

Перед початком змагань команди привітали секретар Ліплявської сільської ради Ніна Голуб та голова Бобрицької сільської ради Олена Штефан. Побажали всім учасникам змагань успіхів та нових спортивних здобутків.

Загалом за першість змагалося п’ять команд учнів закладів загальної середньої освіти Ліплявської та Бобрицької громад. Змагання були цікавим та запеклими: кожна команда ретельно підготувалася та продемонструвала свою силу та талант.

У підсумку місця розподілилися наступним чином:

1 місце - команда "Барс" Ліплявського ліцею;

2 місце - розділили між собою команда "Саламандра" Келебердянського ліцею та команда "Ірбіс" Грищенецького ліцею;

3 місце - посіли комада "Пума" Литвинецького ліцею та команда "Барс" Бобрицького ліцею.

Переможців змагань з черліденгу нагородили дипломами, кубками та медалями Ніна Голуб та Олена Штефан.

За організаційну підтримку в проведенні ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о пліч всеукраїнські шкільні ліги» подяку отримали Галина Кубар та Марина  Шуруба - керівники закладів освіти  Ліплявського та Бобрицького ліцеїв, на базах  яких проходили змагання ІІ етапу.

За ретельну та якісну підготовку команд подяки отримали вчителі фізичної культури закладів освіти Ліплявської та Бобрицької громад.

Завершальним акордом ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о пліч всеукраїнські шкільні ліги» став флешмоб для всіх учасників змагань.

Бажаємо нашій молоді і надалі бути активними та спортивними!

 

Ірина Слободяник, головний спеціаліст відділу освіти,

молоді, спорту та культури