Фото без опису

11 квітня відбулося пленарне засідання 42 (позачергової) сесії Ліплявської сільської ради восьмого скликання, під час якого було розглянуто 12 питань.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів сільської ради із 21, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ та старости сіл громади.

Заслухавши доповідь начальника фінансового відділу, депутати внесли зміни до бюджету Ліплявської ради на 2024 рік. На засіданні депутати також затвердили Програму підтримки військових частин Збройних Сил України на 2024-2025 роки, передбачивши виділити кошти в сумі 500000 грн. на закупівлю військового спорядження.

Значну увагу приділили депутати земельним питанням. Було затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передача у власність земельних ділянок, затверджено проекти землеустрою зі зміни цільового призначення земельних ділянок з подальшою передачею їх в користування на умовах оренди, затверджено проекти землеустрою щодо проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.  

З усіх винесених на розгляд питань були прийнятті відповідні рішення.  Пленарне засідання сесії пройшло конструктивно, змістовно та злагоджено. Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без описуФото без опису

 

 

  

 .