Фото без опису

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи з благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити нашу громаду чистішою і привабливішою.

Відбулась традиційна весняна толока в селі Ліпляве.

Зокрема, працівники виконавчого комітету сільської ради разом з учнями та працівниками Ліплявського ліцею та комунального підприємства «Добробут» впорядковували територію біля братської могили загиблим воїнам під час Другої світової війни у селі Ліпляве. Учасники толоки підмітали, збирали сміття, обрізали кущі та дерева, фарбували огорожу, облаштовували клумби.

Дружно, однією командою, вдалося зробити чимало. І це не перша така весняна акція. Нагадаємо, що у Ліплявській громаді до 1 травня 2024 року в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» триватимуть заходи з благоустрою, тож можна стати частиною спільноти, котра робить рідні села нашої громади кращими. Адже благоустрій наших сіл – це справа не одного дня і тільки разом ми зможемо зробити наше довкілля чистим!

Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця. Навіть в умовах воєнного стану, не потрібно забувати, що ми повинні дбати про наш спільний дім. Дякуємо тим жителям, які долучилися до весняної толоки, та зробили свій внесок у чистоту нашої громади!