Фото без опису

 В межах соціального проєкту для студентів “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс для здобувачів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти під гаслом “Мотивація нескорених 2.0”.

     Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні в період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.

     У сучасних умовах цей конкурс є як ніколи актуальним, щоб українські освітяни відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у гідне майбутнє.

     Детальніше про діючий конкурс:

     Участь у конкурсі безкоштовна! Переможці (5 освітніх закладів) отримують спеціальні нагороди у вигляді “наборів медійника”, до яких входять:

  • веб-камера
  • освітлення
  • штатив
  • монопод
  • бездротові навушники.

     Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсі, ми надаємо сертифікати учасників конкурсу “Мотивація нескорених 2.0”.

     Студентам необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика/презентації, що відображатиме переваги їхнього освітнього закладу ( або факультету, кафедри, наукового гуртка) та надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.

     Тема робіт - “Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів”.

     Заявки на участь прийматимуться з 20 березня по 25 травня на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

     Детальні умови - на офіційному сайті проєкту https://scholarship.in.ua/

     Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/cUWWAwU7qTE?si=1aOsDxsXOCq_KUtx

     Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ . Також за запитом ми можемо надати докази виплат грантів переможцям.

 

Юлія Валуєва
керівник проєкту “Scholarship в Україні"
телефон:

+ 380 93 495 34 10
+ 380 67 622 62 82
grant@scholarship.in.ua