Фото без опису

18 квітня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Ліплявської сільської ради. На порядку денному розглядались такі питання:

1. Про затвердження Порядку організації безоплатного  та   пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих  груп населення та за певними категоріями  захворювань.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету сільської ради від 30.01.2019 №7 «Про постійно діючу комісію з питань розгляду звернень  громадян Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області».

3. Про затвердження положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення (МАСЦО) населення на території Ліплявської сільської ради Черкаської області та алгоритм дій.

4. Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав.

5. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для засуджених неповнолітніх до кримінального покарання у виді громадських робіт.

6. Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно.

7. Про підтвердження адреси ½ частини житлового будинку по вулиці Молодіжній, 22 село Келеберда.

8. Про підтвердження адреси ½ частини житлового будинку по вулиці Молодіжній, 19 село Келеберда.

9. Про розгляд заяв щодо надання матеріальної допомоги ліквідаторам ЧАЕС.

10. Про розгляд заяв щодо надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань.         

11. Про розгляд заяв щодо надання матеріальної допомоги.

В результаті розгляду питань порядку денного всі рішення прийняті одноголосно та будуть оприлюднені на офіційному сайті Ліплявської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису