Фото без опису

1 травня жителі Ліплявської громади долучилися до фізкультурно-оздоровчого заходу «Забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України», який започаткований за сприяння Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», який проводився в Бобрицькій громаді. Захід проводився для покращення рухової активності шляхом залучення до бігу категорій населення проживаючого на території громад, що не входять до території бойових дій. З вітальним словом до учасників заходів звернулися Бобрицький сільський голова Олена Штефан та майстер спорту з гандболу Сергій Коваленко, який провів розминку з учасниками забігу. Команда черлідерів КЗ «Бобрицький ліцей» привітала запальним виступом.

Команди юнаків 2010 року народження та молодші з Ліплявської та Бобрицької громад випробували свої сили у турнірі з міні-футболу. Змагання проходили по коловій системі. Юні футболісти показали тактичні здібності, витривалість, неабияку спритність, майстерність у володінні м’ячем, та чудову гру.

 В результаті проведених змагань місця розподілилися наступним чином:

1 місце - команда КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради;

2 місце - команда КЗ «Литвинецький ліцей» Бобрицької сільської ради;

3 місце - команда КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради;

4 місце – команда КЗ «Грищинецький ліцей» Бобрицької сільської ради.

5 місце - команда КЗ «Келебердянський ліцей» Ліплявської сільської ради;

Команда дівчат з КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради у товариській зустрічі з волейболу перемогла команду дівчат КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради.

Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій та насолоди від гри. Вітаємо спортсменів та готуємося до нових змагань.