Фото без опису

Дорогі жінки, любі наші матері! Від усієї Ліплявської громади щиро вітаю з весняним святом – Днем матері!

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.

Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. З глибокої давнини і до цього дня, жінка оточена святим ореолом материнства. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем.

Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Я схиляю голову перед усіма матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай на обличчі кожної матері будуть лише сльози щастя та гордості за своїх дітей.

Зі святом, дорогі Матері!

З повагою – сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО