Фото без опису

Чергове підсилення для наших захисників від Ліплявської громади: 110 окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ передали 1 квадроцикл, два пускових пристрої та два зварювальних напівавтомата інвертора. Це є лише невеликою частиною нашої підтримки, але важливим кроком у забезпеченні військових необхідною технікою.

На позачерговій сесії сільської ради депутати проголосували за передачу ЗСУ квадроцикла LINHAI FTV400-D, а це зручний, універсальний та мобільний транспортний засіб підвищеної прохідності, важливий на передовій для наших захисників, пускових пристроїв FORTE CD-420FP та зварювальних напівавтоматів Multi-Mig-305 Profi, які були придбані за кошти бюджету територіальної громади.

Цю техніку військовим їз 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ передав особисто сільський голова Сергій Геращенко. Це важливий внесок у підтримку наших захисників, які щодня ризикують своїм життям для захисту нашого суверенітету та безпеки країни, війна з окупантами триває, і нашим захисникам потрібна підтримка тилу.

Від імені громади Сергій Геращенко подякував всім нашим військовим за мужність та самовідданість у захисті нашої країни.

Щира подяка депутатам сільської ради, виконавчому комітету, всім хто допомагає та підтримує наших воїнів.

Тож будемо і надалі робити все можливе, щоб здолати ворога та звільнити нашу землю.