Фото без опису

6 червня на базі Комунального закладу «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради розумних, активних, творчих об'єднав фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів закладів освіти «COOL GAMES».

З вітальним словом до учасників звернулася директор КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради Галина Кубар, яка побажала юним спортсменам вдалих стартів, успіхів та перемог.

Загалом команди взяли участь у п’яти естафетах: Переправа, Ткач, Хватько, Флеш-слалом, Ягоди. Кожна з них має свої правила проведення та спортивний інвентар. В основі концепції - заохочення молоді до участі у формуванні своїх варіантів рухової активності, ігор, естафет для їх наступного включення до основної програми Cool Games.

Спортивний захід видався напруженим та хвилюючим. Градус емоцій торкнувся навіть вчителів та суддів, які жваво обговорювали правила гри та суддівства. Учні слухали своїх наставників, щиро вболівали за друзів з інших закладів освіти, не обійшлося і без сліз поразок та шаленої радості від перемоги.

У підсумковому результаті місця розподілилися наступним чином:

• І місце – КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради

• ІІ місце - КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради

• ІІІ місце - КЗ «Литвинецький ліцей» Бобрицької сільської ради, КЗ «Грищинецький ліцей» Бобрицької сільської ради

• ІV місце - КЗ «Келебердянський ліцей» Ліплявської сільської ради

Призери нагороджені грамотами.

Вітаємо спортивну молодь і дякуємо за яскраву та емоційну гру!

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань.