Фото без опису

Сьогодні вся громада вкотре зібралася, щоб провести в останню дорогу нашого земляка, життя якого обірвалося під час боротьби з ворожим окупантом. На щиті до рідної землі повернувся Герой – солдат Збройних Сил України Зобенько Сергій Анатолійович.

Народився Сергій Зобенько 12 червня 1976 року в селі Ліпляве. Працював в ТОВ «НВФ Урожай». Разом з дружиною виховували двох діточок, мріяли про світле майбутнє, про кращі часи, раділи життю. Але не судилося цим мріям здійснитися - в плани втрутилася підступна війна…

З поклику серця та відчуття справедливості Сергій Анатолійович став на захист держави та українського народу. Сергій Зобенько був призваний на військову службу 07.02.2024 року.Проходив службу на посаді стрільця-оператора механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини А4574. Був умілим, сміливим, умотивованим бійцем.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу та незалежність, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району Донецької області 02 червня2024 року він загинув….

Підтримати рідних та віддати останню шану загиблому зібралися близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі Ліплявської громади.Живим коридором, стоячи на колінах та з квітами в руках зустрічали вони траурну процесію, щоб востаннє поклонитися Герою, який віддав своє життя за кожного з нас, за мирні світанки, за можливість жити у вільній країні, за щастя бути українцями!

Надто дорогою ціною дається нам Перемога над російським агресором. Ще одна свіжа могила з’явилася на нашому цвинтарі та тисячі могил загиблих Героїв по всій Україні. Такою високою і страшною є ціна нашої свободи.

Низький уклін і царство небесне тобі, воїне, спи спокійно вічним сном. Пам’ять про тебе – назавжди у наших серцях.

Честь і слава Герою!

Фото без опису