Фото без опису

29 червня на ігровому майданчику в центрі села Ліпляве Ліплявської сільської ради проведено відкритий турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Конституції України.

У турнірі прийняли участь 9 команд: команда юнаків села Ліпляве Ліплявської громади, 2 команди (юнаки та дівчата) з села Келеберда Ліплявської громади, команда дівчат з села Бобриця Бобрицької громади, збірна команда з сіл Литвинець та Бобриця Бобрицької громади, 3 команди з м. Ірпінь, команда з м. Канів.

Ігри проходили в трьох підгрупах за коловою системою. Боротьба точилася, наче на чемпіонаті світу, а інтрига – до останньої хвилини. Спортсмени продемонстрували досить вдалу техніку володіння м`ячем, влучні та точні удари. Емоції навколо спортивного майданчика вирували на повну силу, адже підтримати своїх гравців приїхали вболівальники та батьки.

Турнір пройшов у дружній атмосфері, сповненій спортивного суперництва.

За результатами турніру перемогу в І підгрупі виборола команда м. Ірпінь (Богатиренко Дмитро та Ткаченко Михайло), друге місце виборола команда з Келеберди (брати - Лисак Ілля та Дмитро) та третє здобула команда новачків – юнаки Ліплявської громади – Скопець Андрій та Дарнобіт Ярослав.

Результати у ІІ підгрупі:

- І місце – команда дівчат з села Бобриця – сестри Постернак Ангеліна та Валерія;

- ІІ місце – збірна команда Горохов Роман з села Литвинець та Литвин Арсен з села Бобриця;

- ІІІ місце – команда дівчат з села Келеберда – Луговська Зореслава та Слюсар Вікторія.

Результати у ІІІ підгрупі:

- І місце – команда м. Ірпінь – Поляновський Руслан та Сергієнко Іван;

- ІІ місце – теж команда з м. Ірпінь – Вараниця Єгор та Антіпов Даніїл;

- ІІІ місце – команда з м. Канів – Костючок Станіслав та Кириленко Максим.

Тож вітаємо всіх та бажаємо нових звершень та перемог. Дякуємо всім, хто допоміг провести турнір. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань!!!

Фото без опису