Фото без опису

Сьогодні, 01 липня 2024 року, під головуванням сільського голови Сергія Геращенка відбулося пленарне засідання 44 чергової сесії сільської ради VIII скликання.

У роботі сесії, на якій було розглянуто ряд важливих для громади питань – 15 позицій порядку денного, взяли участь 13 депутатів сільської ради із 21, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради.

 Сесійному  зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі  питання порядку денного.   

Заслухано інформацію про хід виконання комплексної Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання Ліплявської сільської ради на 2021-2024 роки, комплексної Програми розвитку освіти Ліплявської сільської ради на 2021-2025 роки, Програми розвитку фізичної культури і спорту Ліплявської сільської ради на 2021-2025 роки. Прийнято Програму протидії тероризму на території Ліплявської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Далі було розглянуто блок бюджетних проєктів рішень, щодо затвердження  звіту про виконання бюджету Ліплявської сільської територіальної громади за перший квартал 2024 року, про встановлення ставок та пільг із податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, внесено зміни до бюджету громади на 2024 рік.

Також депутати заслухали інформацію директора Ліплявського сільського комунального підприємства «Добробут» про діяльність підприємства.

Традиційно були розглянуті земельні питання.

Сесія традиційно пройшла злагоджено та конструктивно.

Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.