Фото без опису

08 серпня 2024 року відбулася 45 позачергова сесія сільської ради VIII скликання участь у роботі якої взяли 17 депутатів з 21, старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів сільської ради та комунальних закладів.

На порядку денному 45 сесії було розглянуто 23 питання, які стосуються життєдіяльності громади. Зокрема,  депутати заслухали та затвердили звіт «Про виконання бюджету Ліплявської сільської територіальної  громади за І півріччя 2024 року», внесли зміни до бюджету Ліплявської сільської територіальної  громади на 2024 рік, до цільової  Програми підтримки учасників бойових дій, захисників і захисниць України, та членів сімей загиблих, до Регламенту Ліплявської сільської ради. Погодили передачу майна в безоплатне користування Ліплявському СКП «Добробут»,  з балансу виконавчого комітету на баланс військових частин, створення у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Ліплявської сільської ради «Єдиного вікна» для ветеранів та членів їх сімей. Крім того, було розглянуто ряд земельних питань.

Відповідно до регламенту Ліплявської сільської ради рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.